Сентравіс зареєстрував материнську компанію у Швейцарії

Share

Сентравіс зареєстрував материнську компанію Centravis Ltd. У Швейціраї, повідомила прес-служба українського виробниуа безшовних труб з нержавіючої сталі. Раніше вона була зареєстрована на Кіпрі. Зазначається, що зміна юрисдикції допоможе компанії підвищити кредитний рейтинг і залучити довші та дешевші кошти на розвиток виробництва в Україні.

«Це крок для посилення фінансової стійкості і зміцнення позицій компанії на світовому ринку. Швейцарська юрисдикція допоможе у залученні кредитного ресурсу на кращих умовах, ніж раніше. Також ми можемо отримати вигідніші умови співпраці з міжнародними страховими компаніями, а це важливо в контексті відстрочок платежів на заготовку та інші матеріали для виробництва безшовних труб», – повідомив фінансовий директор Сентравіс Александре Жозеф.

Робота Centravis Ltd. Регулюватиметься швейцарським законодавством, що, як зазначається, дозволить покращити експертизу у питаннях звітності і прозорості діяльності компанії.

Сентравіс також повідомив, що у січні – листопаді 2022 року загальний обсяг виробництва склав 10,6 тис. тон або майже 66% від рівня 2021 року. Водночас у грошовому вимірі компанія зберегла виручку на рівні 90%.

Сентравіс також оголосив про відкриття додаткового виробничого майданчика в Ужгороді. Нове підприємство буде виготовляти інструментальні труби для автомобілів.