«Сентравіс» веде перемовини про збільшення ліміту електроенергії з військовою адміністрацією

Share

Український виробник безшовних труб з нержавіючої сталі «Сентравіс» повідомив про проведення переговорів з військовою адміністрацією Нікополя про можливість збільшення для підприємства ліміту на використання електроенергії. Це дозволить компанії забезпечити більш стабільну роботу цехів, зазначила прес-служба «Сентравіс» у відповідь на запит UAprom.

Внаслідок останнього масштабного обстрілу України, до якого Росія вдалася 23 листопада, енергетична інфраструктура зазнала значних руйнувань. «Сентравіс», як і багато інших промислових підприємств, був змушений припинити виробництво на кілька днів. Наразі підприємство працює в умовах обмеженого енергопостачання.

«Ми адаптовуємося, як і до багатьох інших обставин під час війни, та докладаємо максимум зусиль, щоб продовжити роботу виробничих цехів. Водночас обговорюємо з військовою адміністрацією та енергетиками можливість збільшення ліміту електроенергії для стабільної роботи, оскільки для нас та економіки міста це дуже важливо», – повідомили в компанії.

Клієнти готові і хочуть далі з нами співпрацювати, важливо, аби ми могли виконувати замовлення, додали в компанії. Напередодні «Сентравіс» повідомив про відновлення співпраці з з нафтогазовою компанією Petroleum Development Oman (PDO). Домовленість було досягнуто під час міжнародної виставки Adipec 2022 в Абу-Дабі.

«Сентравіс» тривалий час співпрацював з PDO, однак після низки обстрілів території України восени цього року клієнт з Оману призупинив співпрацю у зв’язку з можливими безпековими ризиками. Під час зустрічі на виставці в Абу-Дабі представникам «Сентравіс» вдалося переконати партнерів з Petroleum Development Oman у здатності виконати замовлення якісно та вчасно.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom