Об’єкти «Промінвестбанку» вперше виставили для оренди

Share

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на аукціони в системі Prozorro.Продажі право оренди 5 об'єктів «Промінвестбанку», який перебуває в ліквідації

Перші аукціони з передачі в оренду нерухомого майна «Промінвестбанку» пройдуть 17 червня в системі Prozorro.Продажі, передає «Економічна правда».

«Це перші аукціони з оренди майна банків, що були передані в управління фонду гарантування вкладів з дня запровадження воєнного стану в Україні», – зазначають у фонді.

Серед 5 лотів два об'єкти розташовані у Києві: йдеться про право оренди частини площ підвалу, першого та другого поверхів загальною площею 1,85 тис кв. м майнового комплексу по вул. Ризька, 12 та право оренди частини даху нежитлового будинку площею 3 кв. м на Малопідвальній, 8.

Крім цього, ще один лот стосується об'єкту у Київській області: раво оренди нежитлового приміщення площею 264,8 кв. м в Обухові на вул. Київська,119/7.

Також на торги виставили право оренди на два об'єкти в Дніпропетровській області: частини першого поверху площею 2,2 тис кв. м у приміщенні, розташованому у м. Нікополь на проспекті Трубніков, 11 б, а також частини першого поверху площею 192,6 кв. м у будівлі у Дніпрі, вул. Воскресенська, 17 в.

При цьому, строк оренди кожного з цих об’єктів становить 6 місяців.

Аукціони з передачі в оренду нерухомості пройдуть за голландською моделлю, тобто, з покроковим зниженням стартової ціни.

Ліквідацію «Промінвестбанку» розпочали 25 лютого на підставі рішення правління НБУ та рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom