«Метінвет-Промсервіс» скасував довіреності для 34 менеджерів

Share

Підприємство «Метінвет-Промсервіс», що входить до Групи Метінвест, скасувало довіреності, видані менеджерам компанії з грудня 2021 до лютого 2022 року. У списку фігурує 34 особи. Такі дані містяться у наказі підприємства, з яким ознайомився uaprom.info.

«Скасувати всі довіреності, видані до 24.02.2022 для представництва інтересів ТОВ «МЕТІНВЕСТ-ПРОМСЕРВІС» перед третіми особами, строк дії яких не сплинув на дату цього наказу, та зазначені у Додатку до цього наказу», – йдеться у документі.

У списку фігурують такі прізвища: Шульга О.М., Файстов С.Ю., Горових І.М., Бутенко А.А., Трохіна О.Г., Сорока І.В., Карнаух С.Л., Перегудов О.І., Танасієнко Л.О., Греченюк В.А., Тихоплав М.В., Білокопитів О.П., Білоусов І.Б., Заборунний С.Ф., Назаренко М.М., Шишман І.Г., Пожидаєв А.П., Яньшин О.О., Антоненко М.В., Атаманчук А.Ю., Верміяш А.В., Колюбаєв С.А., Котков А.В., Поліщук А.В., Писаренко С.В., Шемент С.І., Василенко О.О., Жаворонкіна О.О., Митрофанів С.В., Мільков О.О., Коркач О.М., Бондаренко В.В., Прохоров А.А., Чернявський В.В.

20 квітня повідомлялося про аналогічний наказ, виданий підприємством «Шахтоуправління Покровське». Тоді підприємство також видало наказ «Про заборону будь-яких дій, спрямованих на здійснення колабораційної діяльності».