Майже всі склади Метінвест-СМЦ відновили роботу, щодня отримують прокат власного виробництва

Share

Майже всі сервісні металоцентри Метінвест-СМЦ відновили роботу після вимушеної призупинки діяльності в деяких регіонах України. Найбільше навантаження спостерігається у західних областях, йдеться у повідомленні компанії.

Зокрема, в епіцентрі продажу опинився металоцентр Метінвест-СМЦ у Львові площею 5 тис м², який відкрився за місяць до війни.

«На сьогодні у Львові значно збільшилося відвантаження металу як на адресу місцевих клієнтів, так і на адресу клієнтів інших регіонів. Серед клієнтів збільшився попит на листовий і фасонний прокат. Також склад регулярно поповнюється продукцією, виробленою на активних підприємствах Групи Метінвест – щодня надходить понад 450 тонн прокату», – зазначили в компанії.  

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom

Активно працює склад в Тернополі, де сформований найбільший запас металу вагою 16 тис тонн, а також склад у Вінниці, який після активізації роботи клієнтів склад взяв на себе значне навантаження з сусідніх регіонів. Наразі запаси тут виросли із 1,5  тис т до 5 тис т прокату.

Попри певне пожвавлення попиту фахівці Метінвест-СМЦ відзначають, що на всіх складах на заході України тимчасово призупинені замовлень будівельного сектору.

«Однак ми очікуємо на нову хвилю замовлень, спрямованих на відновлення житлових об'єктів та інфраструктури України найближчим часом», – йдеться у повідомленні.