АМКР відновить роботу ДП№6 цього тижня

Share

«АрселорМіттал Кривий Ріг» планує запустити роботу доменної печі №6 вже цього тижня, повідомила компанія на свій сторінці у Фейсбуці. Це одна із чотирьох діючих ДП на підприємстві.

Після запуску домни АМКР відновить роботу машини безперервного лиття заготовок.

«Сьогодні генеральний директор АрселорМітталКривийРіг Мауро Лонгобардо перевірив, як готують до запуску доменну піч №6. Обговорили з фахівцями деталі щодо випуску першої плавки чавуну після тривалої зупинки печі та подальше поетапне відновлення роботи металургійного виробництва», – зазначається у повідомленні.

Раніше заступник генерального директора з виробництва гірничого департаменту АМКР Володимир Теслюк повідомляв про плани АМКР у квітні збільшити виробництво залізорудного концентрату із 320 тис. тон до 500 тис. тон. Цьому сприятиме відновлення роботи металургійного департаменту.  

Виробництво концентрату, на відміну від металургійної продукції не зупинялося після російського вторгнення, хоча обсяги виробництва й знизились через порушення в роботі логістичних маршрутів та зупинку доменних печей на початку березня.