Підсанкційний власник ТМК заблокував роботу трубного заводу в Румунії

Share

Незважаючи на вихід Дмитра Пумпянського та його сина Олександра з ради директорів Трубної металургійної компанії, робота румунського підприємства ТМК-Artrom була паралізована, пише Romania-Insider

Наразі ТМК-Artrom не може здійснювати жодних платежів, у тому числі видавати зарплатню та постачати продукцію своїм клієнтам. Рахунки компанії заблоковані. Причина – санкції, запроваджені Євросоюзом щодо Дмитра Пумпянського, власника ТМК, його сина Олександра та дружини Галини ще 9 березня.

10 березня Дмитро Пумпянський, якому належало 90,6% акцій Трубної металургійної компанії, вийшов із бенефіціарів та залишив раду директорів ТМК, йдеться у повідомленні компанії. Також зі складу ради директорів ТМК вийшов його син – Олександр Пумпянський. У самій ТМК запевнили, що «всі підприємства компанії продовжують працювати в штатному режимі, забезпечують безперервність виробничого процесу та виконання всіх зобов'язань перед своїми замовниками та партнерами».

Проте близько 400 співробітників заводу ТМК-Artrom, який виробляє сталеві труби у Румунії, вийдуть на протестний мітинг у четвер, 7 квітня. Акція пройде біля будівлі уряду країни.