«Був один менеджер, стане інший»: Галущенко прокоментував звільнення Вітренка

Share

Звільнення голови правління НАК «Нафтогаз» Юрія Вітренка не вплине на ситуацію із забезпечення газом населення та промисловості

На цьому наголосив міністр енергетики Герман Галущенко під час брифінгу за результатами зустрічі з єврокомісаркою з питань енергетики Кадрі Сімсон, передає «Укрінформ».

«Був один менеджер, тепер стане інший. Не потрібно пов’язувати ситуацію, наприклад, із забезпеченням газу з конкретним прізвищем. Це система, вона так працює. Це жодним чином не вплине на забезпечення блакитним паливом населення та промисловість», – зазначив міністр.

Очільник Міненерго уточнив, що перед новим керівником НАК стоятиме аналогічне завдання, як і перед його попередником: стабільна та якісна робота компанії, зокрема збільшення видобутку газу та залучення інвестицій.

 «На сьогодні, якщо говорити конкретно про «Нафтогаз», також необхідно розв’язати питання з облгазами, які передані в управління. Є багато речей, які потрібно доробити», – додав Галущенко.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів своїм рішенням 1 листопада звільнив голову правління НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom