Корбан показав безпілотник Vector, куплений ЗСУ за підтримки «Інтерпайпу» та фонду ТАПС

Share

Керівник Центру територіальної оборони міста Дніпро Геннадій Корбан на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив, що артилерія ЗСУ отримає німецький безпілотний комплекс Vector Air Platform завдяки підтримці української промислової компанії «Інтерпайп» та благодійного фонду ТАПС-Україна

«Настає літо, прилітають птахи. Ну що, тепер політаємо, допоможемо нашим артилеристам. Vector Air Platform, прилетіли завдяки підтримці компанії «Інтерпайп» Віктора Пінчука та благодійного фонду ТАПС-Україна», – написав він.

Безпілотники для "Холодного Яру"

93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр» на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомила, що отримує «неабияку підтримку з боку українських благодійників».

«Благодійний фонд Віктора Пінчука забезпечив холодноярівців засобами технічної розвідки і організовує навчання військових. Адже саме завдяки перевагам у технічному оснащенні війську вдається зберігати життя та здоров’я своїх військовослужбовців, і при цьому відтісняти російську армію, що значно переважає чисельністю», – говориться у повідомленні.

Безпілотник Фурія для Холодного Яру

«Отже, фонд Віктора Пінчука придбав для нас український безпілотний авіаційний комплекс розвідки та коригування вогню артилерії «Фурія», дрони, зокрема й з тепловізійними камерами, тепловізори. А також допоможе з організацією навчання операторів дронів та забезпечить групу розвідників дороговартісною сучасною амуніцією. Висловлюємо глибоку подяку за такий внесок у перемогу України!», – повідомила 93-тя ОМБр «Холодний Яр».

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom