АМКР реорганізував відділ постачання після зупинки інвестпроекту з будівництва фабрики огрудкування

Share

«АрселорМіттал Кривий Ріг» оголоисв про оптимізацію структури управління, що пов’язане з необхідністю «подолання викликів воєнного часу».

Зокрема, відділ постачання поєднано з фінансовим відділом, який буде підпорядковуватись фіннансовому директору Сергію Плічку. «Бікрам Джіт Сінгх Вірди залишає компанію після більш як трьох років. Він керував закупівлями матеріалів, обладнання та послуг у період інтенсивного зростання та модернізації виробництва», – йдеться у повідомленні АМКР.

«"АрселорМіттал Кривий Ріг" – великий покупець товарів та послуг і тому відіграє важливу роль в економіці України. Департамент постачання був надзвичайно важливим для наших досягнень у плануванні та впровадженні великих інвестиційних проектів з екомодернізації», – зазначив гендиректор АМКР Мауро Лонгобардо.

Повідомлення про реорганізацію з’явилося після того, як стало відомо про рішення міжнародної ArcelorMittal, якій належить АМКР, тимчасово зупинити реалізацію інвестиційних проектів на криворізькому підприємстві, зокрема будівництво нової фабрики огрудкування потужністю 5 млн. тонн сировини на рік.

Також АМКР повідомив, що відділ безпеки підприємства тепер підпорядковуватиметься заступнику генерального директора з адміністративних питань Артему Філіп’єву, за винятком підрозділу економічної безпеки, який переходить під управління фінансового директора. Керівник служби безпеки Дмитро Соболєв ухвалив рішення приєднатися до Збройних Сил України.

«Бікрам та Дмитро були цінними членами нашої управлінської команди, і я бажаю їм обом всього найкращого», – додав Лонгобардо.