Інтерпайп поступово відновлює виробництво

Share

Українська промислова компанія Інтерпайп з початку квітня 2022 року поновила операційну діяльність у Дніпрі, Нікополі та Новомосковську.

«В першу чергу запрацюють потужності із фінішних операцій для доопрацювання напівготових труб, залізничних коліс та колісних пар. Основна частина готової продукції буде експортуватись на європейський ринок», – говориться у повідомленні компанії у Facebook.

Наприкінці березня Інтерпайп почаы відвантажувати продукцію, вироблену ще до початку війни, автотранспортом до Європи. Пропускна здатність логістичних каналів в Україні обмежена, тому об’єми вантажів наразі неможливо порівняти із об’ємами довоєнного часу.

«Першим пріоритетом компанії є безпека наших співробітників та їх родин, а також збереження і стабільна виплата заробітної плати. Ми також розуміємо, наскільки важливо, аби українська економіка починала працювати – це найкраща підтримка Збройних сил та всієї країни в тилу. Також сподіваємось, що ситуація буде покращуватись і ми зможемо запустити «гарячу» частину – прокатні стани для виробництва труб та залізничних коліс. В той же час компанія продовжить допомагати армії, нашим мобілізованим працівникам, лікарням, що приймають поранених», – підкреслив Андрій Коротков, т.в.о. генерального директора Інтерпайп.