Укрзалізниця просить інвесторів та партнерів про фінпідтримку

Share

Укрзалізниця звернулася до партнерів та фінансових донорів з проханням надати безповоротну фінансову допомогу для роботи компанії в умовах війни

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Кошти будуть спрямовані на продовження евакуації та надання притулків для цивільного населення, допомогу працівникам компанії, які постраждали від військової агресії, а також підтримку статутної діяльності товариства під час військової агресії РФ.

«На тлі відкритої військової агресії проти України, яку розпочала Росія 24 лютого, і яка зараз розгортається, Укрзалізниця продовжує свою роботу. Головним пріоритетом компанії сьогодні є забезпечення безпеки цивільного населення України та перевезення його у безпечніші регіони, а також захист життя та здоров’я працівників. Українська залізниця продовжує свою діяльність, перебуваючи в авангарді гуманітарної, евакуаційної та економічної підтримки України», – йдеться у зверненні.

Також Укрзалізниця зазначає, що продовжує власним коштом здійснювати евакуацію мирних мешканців із регіонів, які перебувають під обстрілами РФ. Компанія також здійснює вантажні перевезення, забезпечуючи потреби держави та бізнесу.

Водночас Укрзалізниця постійно фіксує факти руйнування залізничної інфраструктури та рухомого складу.

Із інформацією про те, як допомогти компанії, можна ознайомитися за посиланням.