Україна підписала додаткову угоду з ЄС про збільшення фінансування енергоефективності

Share

Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина від імені України підписала додаткову угоду з Євросоюзом про фінансування заходу «Програма підтримки енергоефективності України – EE4U», спрямовану на збільшення фінансування Фонду енергоефективності

Додаткова угода з Євросоюзом про фінансування заходу «Програма підтримки енергоефективності України – EE4U» передбачає продовження програми на три роки, до 2028 року, та збільшення суми співфінансування з боку Німеччини на 10 мільйонів євро, передає «Укрінформ».

Ця угода також має на меті удосконалення співробітництва між донорами, цільовим фондом багатьох донорів, Міжнародною фінансовою корпорацією та Фондом енергоефективності.

«Енергонезалежність, енергетична стійкість через впровадження енергоефективних заходів є важливим елементом нашого розвитку та національної стійкості. Продовжуємо разом з партнерами впроваджувати найкращі практики Євросоюзу щодо розумного споживання та збереження енергії», – прокоментувала Стефанішина.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom