Пінчук повністю інтегрований, Коломойський невідомо де – Філатов про допомогу бізнесменів у обороні Дніпра

Share

Мер Дніпра Борис Філатов розповів в інтерв'ю "Українській правді", як бізнесмени допомагають обороні міста. Зокрема, він повідомив, що Віктор Пінчук «повністю інтегрований» у цей процес, а про участь Ігоря Коломойського йому нічого невідомо.  

«Якщо ми говоримо про олігархів, то, наприклад, якщо говорити про підприємства Віктора Михайловича Пінчука, то вони також повністю інтегровані і допомагають технікою, будівельними матеріалами. На базі поліклініки своєї заводської надають медичну допомогу переселенцям.

Якщо ми говоримо про Ігоря Валерійовича Коломойського – я не знаю, де ця людина. Хтось каже, що він знаходиться у Дніпрі, хтось каже, що він перебуває у Буковелі. Тобто його на горизонті не видно взагалі, просто не видно. Відчуття, що його немає. Може, він десь у Буковелі комусь допомагає, я не коментуватиму…», – зазначив Філатов.

За словами Філатова, були ще «патріоти, які про себе у 14-15-му році знімали фільми… як вони від сепаратистів Дніпро відбили», а після початку повномасштабної війни як щури, втекли з рідного міста. Мер уточнив, що має на увазі відомого у місті бізнесмена Олександра Петровського, якого ще називають на прізвисько «Нарік».

Загалом, малий та середній бізнес і громада міста в цілому дуже інтегровані у питання оборони міста. «Дуже багато підприємців, власників автосалонів, майстерень, віддавали свої машини, роблять ремонт техніки, якісь цехи у них працюють. Тобто народ повністю був у цю історію інтегрований», – сказав мер міста.