В Уряді створили комітет з відновлення України під керівництвом Кубракова

Share

Кабінет міністрів України затвердив створення нового урядового комітету з питань відновлення країни, розвитку громад, територій та інфраструктури. Його очолить віце-прем’єр-міністром з відновлення, міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, йдеться в постанові уряду №1445 від 23 грудня 2022 року.

Згідно з документом, до складу новоствореного комітету також увійшли міністр Кабінету міністрів, міністр охорони навколишнього середовища та природних ресурсів, заступники міністрів аграрної політики, економіки, енергетики, фінансів, юстиції, цифрової трансформації, а також заступник міністра з питань реінтеграції та міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Крім того, документом визначено компетенції віцепрем'єр-міністра щодо відновлення з урахуванням об'єднання міністерств інфраструктури та розвитку громад та територій, а також врегульовано повноваження у разі відсутності віцепрем'єр-міністра щодо відновлення. У такому випадку його повноваження здійснює віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom