«Сентравіс» скоротив виробництво труб на 34% з початку року

Share

Компанія «Сенравіс» у січні-листопаді скоротила виробництво безшовних нержавіючих труб до 10,6 тис тонн, що відповідає 66% від рівня 2021 року, повідомила прес-служба підприємства. Водночас зазначається, що у грошовому вимірі компанія змогла зберегти виручку на рівні 90%. 

«Попри непросту ситуацію в країні та Нікополі, ми зберегли команду, клієнтів та виробництво. Ніхто з нас не готувався до роботи у воєнний час, але сьогодні кожен має зробити свій внесок у перемогу. З огляду на усі обставини, ми пишаємося своїми результатами», – зазначив генеральний директор «Сентравіс» Юрій Атанасов. 

Компанія є одним з найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Обсяг виробництва за підсумками 2021 року склав 19,43 тис. тонн.

Підприємство розташоване у Нікополі, який з липня поточного року майже щодня зазнає обстрілів з боку російських військ. Внаслідок обстрілу 23 листопада, коли енергетична інфраструктура країни зазнала значних руйнувань, «Сентравіс», як і багато інших промислових підприємств, був змушений припинити виробництво на кілька днів. Наразі підприємство працює в умовах обмеженого енергопостачання. Керівництво компанії також веде перемовини з військовою адміністрацією та енергетиками про можливість збільшення ліміту електроенергії для стабільної роботи підприємства.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom