Зеленський підписав закон про збільшення видатків бюджету

Share

Президент Володимир Зеленський підписав закон, який збільшує видатки загального фонду державного бюджету на 2022 рік на понад 386 млн грн шляхом здійснення додаткових внутрішніх запозичень

Документ передбачає додаткові видатки на національну безпеку та оборону по загальному фонду в сумі 386 865,5 млн грн з урахуванням пропозицій головних розпорядників бюджетних коштів, передає «Укрінформ».

Зокрема, для Міністерства оборони (разом із Державною спеціальною службою транспорту) передбачено 365,15 млрд грн, з них на оплату праці – 219,13 млрд грн.

Для системи МВС (Національна поліція, Державна прикордонна служба, Національна гвардія, ДСНС України) додатково виділено 12,90 млрд грн, з них оплата праці – 5,84 млрд грн.

Головне управління розвідки Міністерства оборони профінансовано додатково на 3,17 млрд грн, Служба безпеки – на 3,74 млрд грн.

Також додатковий фінансовий ресурс виділено адміністрації Держспецзв’язку, Управлінню державної охорони, Службі зовнішньої розвідки.

За спеціальним фондом «Укравтодору» виділено 10 млн грн на реалізацію проєкту за підтримки уряду Великої Британії та Північної Ірландії.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom