ЦГЗК завершив капремонт випалювальної машини

Share

На Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті Групи Метінвест провели капітальний ремонт випалювальної машини ОК-324. Планові роботи проводять двічі на рік для забезпечення безперебійної роботи підприємства, повідомила прес-служба компанії.

Спеціалісти Центрального ГЗК провели заміну несправних вузлів і механізмів виробничого комплексу, залучених до термічного оброблення обкотишів на фабриці огрудкування. У горні випалювальної машини відновили 70 тонн вогнетривкої кладки, перевірили димососи та газоходи, щоб забезпечити економію енергії в процесах сушки, випалювання й охолодження продукції. Окрім того, на фабриці замінили конвеєрні стрічки на чотирьох конвеєрах.

Раніше на ЦГЗК реалізували проєкт, який дозволяє дистанційно керувати устаткуванням фабрики огрудкування під час повітряних тривог.

Також повідомлялося про оновлення екологічного обладнання на ІнГЗК. Зокрема, на аспіраційно-технічній установці № 101 дільниці подрібнення руди Рудозбагачувальної фабрики № 2 ІнГЗК встановили новий гідроциклон. Він потрібен для очищення повітря від твердих часток, що утворюються під час перевантаження руди на конвеєрні стрічки.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom