УЗ спростувала повідомлення про ракетний удар по Бескидському тунелю

Share

Інформація про ракетний удар по Бескидському тунелю не відповідає дійсності, повідомив голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін 

«Російські війська вчергове вдарили по залізничній інфраструктурі на Львівській залізниці. Ступінь пошкодження інфраструктури виясняємо. Інформація про удар по Бескидському тунелю не відповідає дійсності», – написав він у Telegram.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький повідомив, що в період з 22:45 по 22:55 1 червня ракетних ударів зазнала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах. Влучили чотири крилаті ракети, які росіяни запускали з акваторії Чорного моря.

«Об‘єкти залізниці суттєво пошкоджені. Багато поїздів затримуються. Фахівці «Львівської залізниці» працюють над відновленням сполучення. Є п’ять поранених (3 в Стрийському районі, 2 – у Самбірському). Чотири людини у стані середньої важкості. Вони у лікарнях області. Одна – має легкі поранення, її не госпіталізовували. Загиблих, на щастя, нема», – написав він.

Козицький наголосив, що 1 червня один Telegram-канал поширив фейк про цей ракетний удар.

«Багато Telegram-каналів, медіа і людей перепостили собі цей фейк, а потім першоджерело відредагувало інформацію», – зазначив він. 

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom