Інтерпайп сподівається відновити постачання в США найближчим часом після відміни мита Байденом

Share

Українська промислова компанія «Інтерпайп» сподівається вже найближчим часом відновити постачання своєї продукції на ринок США, зазначив голова Ради директорів «Інтерпайп» Фаді Храйбе.

«Продукція ІНТЕРПАЙП безпосередньо підтримує енергетичний сектор США, і, як один з найбільших виробників України, ми з нетерпінням чекаємо можливості знову постачати для наших клієнтів найближчим часом», – цитує його прес-служба компанії.

Відповідна заява керівника «Інтерпайп» з’явилася після того, як стало відомо про рішення США тимчасово, на 1 рік, призупинити дію мита на українську металургійну продукцію, запроваджене у 2018 році в рамках секції 232.

«Ми вдячні Адміністрації Джо Байдена за призупинення дії тарифів за розділом 232. Металургійна галузь України, хоч і була спустошена війною, забезпечує 600 тисяч робочих місць українцям. Це опора економіки України та її довгостроковим інтересам національної безпеки. Сьогоднішня подія змінює життя не лише співробітників ІНТЕРПАЙП, а й народу України, оскільки зараз країна намагається відродити свою економіку у розпал жахливої війни, яка вже забрала життя занадто багатьох», – сказав Храйбе.

Він також подякував за відповідне рішення сенаторам Файнштейну, Тумі та іншим членам Конгресу США.