Метінвест повністю закрив потреби Південного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії у бронежилетах

Share

Комбінат Запоріжсталь Групи Метінвест передав військовослужбовцям Нацгвардії чергову партію з 1500 бронежилетів високого класу захисту, повідомила прес-служба компанії. Їх відправлять частинам Одеського та Миколаївського гарнізонів НГУ.

Загалом частини Національної гвардії України Південного оперативно-територіального об’єднання вже отримали від Метінвесту 7200 бронежилетів класу захисту 4+. Як зазначили в НГУ, компанія забезпечила на 100% потреби військових відповідного об’єднання у бронезахисті.

Генеральний директор Запоріжсталі Олександр Мироненко нагадав, що бронепластини виготовляють на підприємствах Групи Метінвест, а плитоноски шиють підрядники на замовлення.

Наразі частинам Збройних Сил України, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, а також підрозділам Нацполіції запорізькі підприємства Метінвесту передали понад 23000 бронежилетів. Військові отримували також і сучасні каски.

Всього Група Метінвест надає понад 110 тисяч бронежилетів захисникам. Частина амуніції закуповується закордоном, ще частина – виготовляється з сертифікованої спецсталі власного виробництва. Також Метінвест-СМЦ, збутова компанія Метінвесту, постачає спецсталь для виготовлення захисних елементів на фронтові автівки.