Кожен у команді Метінвесту робить внесок у наближення перемоги України – гендиректор

Share

Група «Метінвест» робить свій внесок у наближення перемоги України, займається новою логістикою та освоєнням нових продуктів, повідомив генеральний директор компанії Юрій Риженков під час робочої поїздки на підприємства групи до Запоріжжя, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«"Запоріжсталь" та у мирний час – це одне з ключових підприємств, яке робить вагомий внесок в економіку України. У воєнний час, коли війна змусила замовкнути величезні та найважливіші для національної економіки підприємства по всій Україні, будь-яке виробництво – особливо важливе для країни. Ми робимо все можливе для того, щоб сьогодні закласти фундамент надійного майбутнього: працюємо над новою логістикою та освоєнням нових продуктів, забезпечуємо зайнятість евакуйованих спеціалістів "Метінвесту", щоб зберегти команду», – зазначив Риженков.

Гендиректор Метінвесту зустрівся з трудовими колективами підприємств компанії, разом із керівником «Запоріжсталі» Олександром Мироненком відвідав Центр реабілітації та реінтеграції переселенців у Запоріжжі. Центр було створено для співробітників компанії та їхніх сімей, які постраждали внаслідок воєнних дій та евакуювались у Запоріжжі. Вимушеним переселенцям у Центрі надається консультативна, психологічна та медична допомога, приймальня Центру кар'єри «Метінвесту» надає допомогу у працевлаштуванні підприємств групи та комунальні заклади міст присутності.

Риженков також відвідав один із соціальних об'єктів Метінвесту, де проживають вимушені переселенці з Маріуполя, працівники підприємств компанії разом із сім'ями.

В рамках робочого візиту гендиректор відвідав доменний цех комбінату «Запоріжсталь», який після тривалої консервації ввів у роботу дві доменні печі, а також гуманітарний хаб Центру координації гуманітарної місії компанії.

Він також зустрівся з представниками трудових колективів «Запоріжсталі», «Запоріжкокса», «Запорожвогнетриву», Запорізького ливарно-механічного заводу та «Каметсталі», відповів на актуальні питання щодо роботи підприємств, ситуації на ринку та наміри компанії. Риженков запевнив колектив, що Метінвест Зробить все можливе, щоб відновити підприємства у понівечених війною містах і знову заробити на повну силу під українським прапором.

«Мотивація України та українців у цій страшній війні чітка та сильна: ми захищаємо свою землю, свої будинки, рідних та близьких, своє право на життя у світі на своїй землі. Ми не забираємо, не руйнуємо чуже – ми відстоюємо своє, рідне. І це надає сили і світлу віру в перемогу України в ці темні дні, і кожен у команді "Метінвест" – у кар'єрі, біля доменної печі, прокатного табору, у гуманітарному хабі – робить свій неоціненний внесок у день перемоги України, що наближається. наша непереможна зброя», – наголосив Риженков.